Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Teszteltük a Grilldepot Hibachi Style Grillt!

Teszteltük a Grilldepot Hibachi Style Grillt!

Ebben a blog bejegyzésben, a GrillDepot Hibachi Style kerámia grilljét vesszük alaposan szemügyre.
 

Korábban már foglalkoztunk magával a termékkel, amelyről bővebben ITT olvashattok. Most azonban a műkődéséről fogunk részletesebben beszámolni.
A Grilldepot HSG kipróbálása egy nagyon hideg napra esett. Szélsőséges körülményekben mutatkozik igazán meg egy termék valódi teljesítménye. Nemcsak hideg, de szeles nap is volt. A lemez grillek ezeket a tényezőket nem igazán szeretik. A vastag kerámia test viszont megnyugvásra adott okot, mert nem befolyásolta a működését.



A másik igazán jó megoldás, hogy a grill alján egy hőterelő lemez található, melynek köszönhetően az asztal nem kapja meg közvetlenül a magas hőmérséklet. A lábai párnázottak ezért nem csúszkál és nem is karcolja a felületet ha mozgatjuk a grillt. A fogantyúk segítségével könnyedén mozgathatjuk akár működés közben is. Ezekkel a főbb problémákat teljesen ki is zárhatjuk.
 

Működése

A működése nagyon egyszerű. Csak meg kell nyitni az oldalán a szellőző nyílást, melynek köszönhetően a szabad hőáramlást biztosítjuk. Ezután a forró parazsat a Kerámia grillbe öntjük, és kezdhetjük is a sütést. Fontos, hogy mindig kiváló minőségű faszenet használjunk, mert a rács közel helyezkedik el a parázshoz! Emiatt gyorsan átveheti a hús a rossz minőségű faszén ízét.



Rácsmérete tökéletesen megfelel egy 4 fős család számára
, de a folyamatos sütögetés is gond nélkül mehet rajta ha vendégeink vannak, mivel egy nyárs elkészítése kb. 5 percet vesz igénybe rajta. Mi csirke és marhanyársakat próbáltunk és tökéletes végeredményt kaptunk.



A takarítása egyszerű. Miután kihült a kerámia test, eltávolítjuk a hamut és kitöröljük a belsejét.
A GrillDepot Hibachi Style Grill kicsi helyet foglal, ezért erkélyeken, teraszokon is használható. A kerámia test pedig hosszú ideig biztosítja, hogy kedvenc grillünk sokáig kiszolgáljon bennünket az év bármely szakaszában.

NÉZD MEG VIDEÓN!


 

Szilágyi Zoltán 
Grilldepot séf

Tartalomhoz tartozó címkék: Grill bemutató