Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Organic Smoke Cseresznye füstölő chips 3L

2.540 Ft
Menny.:db
Prémium minőségű cseresznyefa forgács szmókerekhez, kamadókhoz, hideg füstölőkhöz.
Cikkszám: 0009-4
(1)
2.540 Ft
Menny.:db

Leírás

Organic Smoke: Nem faipari maradékáru, nem hulladékból készült! Valóban prémium minőségű füstölőfa!

A termékünk gyártása különös gondossággal történik, az Organic Smoke füstölőfa nem maradék anyagból, vagy fahulladékból készül, hanem már a fa kivágásától tervezve az étel füstölés a cél! A technológia fejlesztése és a gyártás is Európában történik. Az Organic Smoke növény-egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkezik, 0% vegyszer található a termékben, illetve a tökéletes nedvességtartalom szabályozásnak köszönhetően a gombásodástól sem kell tartani.

Chips méret: A nagyobb füstölő facsonkokkal ellentétben a chips apríték gyorsabban ég, ezért rövidebb grillezéshez ajánljuk. A hosszú több órás BBQ-hoz válaszd a facsonkokat. 

Organic Smoke füstölőfa

De hát ez csak fa! Miért vegyek prémium minőséget étel füstöléshez?!

Az Organic Smoke gyártója, felismerve a növekvő igényt, kifejezetten vegyszer mentesen kezeléssel, tudatosan füstölő fa termékre fókuszálva gyártja a termékeit. Míg a faipari hulladékok, fa tüzelőanyagok tartalmazhatnak penészgombát, gombát, gyantát, olaj maradványt, kéregre tapadt idegen anyagokat vagy bármilyen vegyi anyagot, addig az Organic Smoke csomag tartalma nem más mint 100% természetes fa, vegyi anyagoktól mentesen! Így kerül ki a gyárból és a szállíthatóság és raktározás sem jelent veszélyt, erre bizonyíték a növény-egészségügyi certifikációnk is. Az Organic Smoke termékek Ausztráliába és Új-Zélandra is exportálásra kerülnek, ahol különösen szigorú szabályoknak kell megfelelni a növény- és élelmiszeripari termékeknek. A kedvező árainkat tekintve miért ne választanál egy kifejezetten füstölésre tervezett fa terméket, mely biztonságos és a technológiának köszönhetően maximálisan hozza az elvárt aromát! 

cseresznyefa füstölő chipsCseresznyefa chips: Erősebb füstös, édeskés aroma. Marha-, sertés-, kacsahúshoz és egyéb szárnyashoz kiváló.

A cseresznyefa füst aromája édeskés ízű és gazdagabb füstös íz érezhető. A színe barnás. Ajánljuk kacsamellhez, pulykamellhez, de mint a legtöbb fa típus, ez is szinte bármilyen húshoz használható egyéni ízléstől függően. Az almafa füstjéhez hasonlítva ez is édeskés aromát ad, de a cseresznye már egy fokkal karakteresebb szintre emeli a füstös ízhatást.   

A nagyobb darabos kiszereléshez képest a füstölőfa chips apróbb mérete előnyösebb rövid idejű füstöléshez. Elég csak rászórni az izzó faszénre és már a füst gyorsan keletkezik, nagyobb mennyiségben, de nem tart ki hosszú órákon keresztül.

Hogyan használd a füstölőfát?

A füstölőfát helyed a már parázsló faszénre. A felhasználók egy része a használat előtt benedvesíti. Ez nem kötelező ajánlás, akkor érdemes, ha nehezen tudod elérni a célhőmérsékletet. A víz elpárolgásáig a fa nem gyullad be, de a füst minősége sem a legtökéletesebb. Ha tudod tartani a megfelelő hőmérsékletet, mely alatt a füstölő fa nem gyullad be, de nem is enyhül a füst, akkor nem szükséges a nedvesítés. A legjobb füst nem a tömör fehér füst! Ennek nagy része valószínűleg vízgőz, mely nem süt hanem párol. Ugyan akkor túlságosan félni vagy izgulni sem kell, csak szórd rá a füstölődet a parázsra és élvezd az étel füstös ízét! A megfelelő célhőmérsékletre gyorsan rá fogsz érezni. 

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2024. 03. 18.