Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mit tud a Thermopro TempSpike 1 szondás vezeték nélküli maghőmérő?

Mit tud a Thermopro TempSpike 1 szondás vezeték nélküli maghőmérő?

Ha törekszel a legjobbra, a Thermopro TempSpike neked lett tervezve. 

A maghőmérők evolúciója egész gyorsan fejlődött az elmúlt pár évben. A kezdeti analóg készülékeket felváltották a digitális eszközök. Várható volt, hogy a 21. században ezt az ágazatot sem kerüli el a fejlesztés és a fejlődés. Hamar megjelentek a több szondás készülékek és a hozzájuk tartozó kábelrengetegek. Mostanra azonban a zsebünkben is elférnek és mindent a telefonunkról követhetünk. A Thermopro TP960 TempSpike.

A maghőmérőt nem csak letisztult kinézete teszi sokaknak vonzóva. Bluetooth kapcsolaton keresztül egyszerre egyszerre monitorozhatjuk a hús maghőmérsékletét és a sütőtér hőmérsékletét is. Ez a speciális szonda kialakításnak köszönhető. A vezeték nélküli szonda mindkét vége rendelkezik egy hőmérséklet érzékelővel, melyet egy jeladó segítségével továbbít a központi egységnek. 

A szonda akár 50 méteres távolságig is képes a jeleket továbbítani a központi egységnek. A központi egység pedig 150 méterig is képes érzékelni mobiltelefonunkat. Így a távolságról nem kell tartanunk normál felhasználás közben. USB-C csatlakozóval tölthetjük, ami a jelenlegi szabvány az EU területén. Az applikációnak köszönhetően, nem csak az aktuális adatokat követhetjük nyomon, de azt is megtudhatjuk mikorra készül el bbq fogás. Így hozzávetőleges információnk lehet arról, hogy mikorra várható az ebéd időpontja. A szonda vízálló, így mosogatógépben is tisztítható Az akkumulátor kapacitása akár 36 órás üzemidőre alkalmas, ezért egy feltöltéssel, 4-5 sütésre is gond nélkül használható. 

A telefonon jelzéseket állíthatunk be, ezért mindenről időben tájékoztatást kapunk. Ajándéknak is ideális, ha szeretnénk meglepni grillezni szerető ismerősünket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tesztek_ tippek_ tanácsok