Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marhanyársak frissítő Chimichurrival

Marhanyársak frissítő Chimichurrival
A Churrasco, leginkább Brazíliában, Kolumbiában és Argentínában kedvelt fogás. A marhahúsból készült nyársak, egy frissítő Chimichurrival kerülnek tálalásra.

Korábban már olvashattatok nálunk egy ütős chimichurri, azaz argentin pesto recepet, amelyből a mártásunk készül. 
A recepthez elengedhetetlen a jó minőségű húsmarha. A nemesebb részeket használjuk fel, mert porhanyósabb végeredményt kapunk. A kiterített marha szeleteket, oreganó, só és bors segítségével ízesítsük. Ezután göngyöljük fel és vágjuk 1 cm széles szeletekre. Ezeket a "csigákat" húzzuk nyársra és süssük át oldalanként 4 percig. Miután mindkét oldalát elkészítettük, a Chimichurri szósszal ízesítsük. Igazi különlegesség, melynek elkészítéséhez a GrillDepot Hibachi grillje a legjobb választás. Nézzétek meg az ételről készült videót!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Receptek