Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Grillezz bárhol, bármikor! - Grillek az utazáshoz

Grillezz bárhol, bármikor! - Grillek az utazáshoz

A kisebb méretű grillek nemcsak az erkélyeken lehetnek hasznosak. Tökéletes opció lehet kiránduláshoz, nyaraláshoz, horgászathoz. Szerencsére nagyon sok típus elérhető ezekből az eszközökből, így nem kell lemondani a grillezés örömeiről kirándulás közben sem.

A 2-4 személyes grillek nemcsak otthonunkban lehetnek praktikusak. Előnyük, hogy kevesebb tüzelőanyagot igényelnek ezért kifejezetten gazdaságos megoldás kisebb családok számára. Nem elhanyagolható a méretük sem. Azoknak, akik csak erkéllyel vagy kisebb udvarral rendelkeznek, szintén ideális választás lehet. 
Összeszedtünk néhány típust, amelyek a kompakt grillek kedvelőinek lehetnek tökéletesek.

Kerámia grillek már nyaraláshoz is!

A kerámia sütő hallatán, sokaknak a Kamado jut eszébe először. Ezeknek az eszközöknek létezik kisebb kivitele is a 40 cm átmérőjű Grilldepot PRO kamado grill
Ezek ugyan úgy rendelkeznek a nagyobb testvéreik tulajdonságaival, ezért utazás közben sem kell lemondanunk a BBQ élményről. Rendkívül gazdaságos tüzelés szempontjából. Egy csomagtartóban is könnyedén elfér.
Ha nem a BBQ az elsődleges szempont, akkor a Hibachi grill lehet jó választás. 
Pillanatok alatt felmelegszik és hosszan tartó működés jellemzi. A kerámia test pedig szavatolja a hosszú élettartamot.  A grillezés megszállottjainak az egyik legjobb megoldás, nem csak kiránduláskor.

Lemezgrillek

Abban az esetben, ha nem szeretnénk nagyobb összeget költeni az utazásra szánt grillre, néhány ezer forintért be tudunk szerezni egy-egy eszközt. Az egyik ilyen a Landmann Portago Mini Faszenes Grill. Egy kicsi összeszerelés után már használhatjuk is. Fontos, hogy ez inkább hobbi célú grill, de ha gondosan használjuk, jó pár évig kiszolgálhat bennünket.

Ha ragaszkodunk a lemezgrillhez, igazán jó döntés lehet a Weber Smokey Joe® Premium 37 cm-es sütőAz egyik legegyszerűbb hordozható eszköz jelenleg. Nagyon stabil és tartós kivitel. A porcelán bevonatnak köszönhetően sokáig lehet útitársunk. Ez a bevonat leginkább a sérülésektől védi, de nagyon jól tűri az extrém meleget is. Kevésbé korrodál, mint az olcsóbb kategóriák. 37 cm-es rácsmérete pedig elegendő egy 4 fős családnak.

A Weber Go Anywhere® Faszenes Grill kifejezetten utazásokhoz fejlesztve. A gyártó felismerte ezt a piaci szegmenset és egy rendkívül praktikus eszközzel állt elő. Könnyű, ugyanakkor tartós és stabil szerkezet. Akár grill akár hibachi funkciókat is tökéletesen ellát. A kísérletező kedvűek pedig BBQ-ra is használhatják. Néha előfordulnak versenyeken is ezek a sütők, mert rendkívül megbízhatóak. 

A füstmentes Camping grill.
A gázgrillek megszállottjainak is van lehetőség útitársat választani. A Landmann Pantera 2.0 Hordozható gázgrill erre a legmegfelelőbb. Amennyiben a gyors és hatékony, ugyanakkor füstmentes grillezést részesítjük előnyben, a kisméretű gázgrill lehet ideális választás. Nemcsak otthonunkban szolgálhat hosszú ideig, hanem a kirándulás állandó sztárja is lehet.

A környezetbarát eldobható grill

CasusGrill eldobható grill azoknak ajánlott, akik az egyszer használatos grilleket részesítik előnyben. Pillanatok alatt begyújtható és teljesen környezetbarát. Szemben az eldobható alumínium tálcás grillekkel melyek rengeteg káros anyagot tartalmaznak, ez 100% természetes alapanyagból készült. 

Reméljük tudtunk segítséget nyújtani a megfelelő eszköz kiválasztásában.

Szilágyi Zoltán 
Grilldepot séf

Tartalomhoz tartozó címkék: Tesztek_ tippek_ tanácsok