Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elektromos grillek

Elektromos grillek

Az elektromos grillek azok számára ajánlott, akik az egyszerűséget és a gyorsaságot részesítik előnyben. Ismerjük meg ezeket a típusokat!

Sokak nem tehetik meg környezetükből kifolyólag, hogy faszenes vagy gázos grillt használjanak. Kertes házak esetén nincs korlátozva a grillek használata. Társasházak esetében, viszont rengeteg korlátozás vonatkozik a faszenes és gázgrillekre. Ilyenkor jó megoldás lehet az elektromos grillek használata.

Nemcsak erkélyekre tökéletes megoldás, de nyaralókba és hétvégi házakba is nyugodtan választhatjuk ezeket a típusokat. Faszenes társaival szemben mindenképp előnyként könyvelhető el, a villámgyors beüzemelése, tisztább és egyszerűbb használata.

A biztonságos hálózathoz csatlakoztatás után szinte azonnal használható. Annak ellenére, hogy árammal működik, kifejezetten szabadban vagy jól szellőző helyen használható. A lecsöpögő zsíradék füstöt eredményez.

Sokan félnek a végeredménytől, mert a húsnak esetleg nem lesz olyan íze, mint a faszenen készült ételeknek. Ez a kompromisszum benne. De számtalan recept létezik, amely kifejezetten elektromos grillekhez készült. A lecsöpögő zsíradék minimális füstösséget kölcsönöz az ételeknek. Állagban pedig ugyan azt a végeredményt érhetjük el, mint a klasszikus grilleknél. 

A Grilldepot kínálatában megtalálható elektromos grillek.

A Grilldepot kínálatában megtalálható elektromos grillek.

Tisztán tartása is egyszerűbb, mivel kevesebb korom képződik. Működésüket tekintve, az elektromos grillek a leggazdaságosabb eszközök. Jóval költséghatékonyabb a gázos és faszenes társainál.

Figyelni kell a biztonsági előírások betartására és a nedvesség akár csapadék elkerülésére. Ha gondosan odafigyelünk használatára és tárolására, sokáig használhatjuk és élvezhetjük a rajta sütött finomságokat. Szállítása is egyszerű. Ezért a kirándulásokra és nyaralásokra is könnyedén elvihetőek.

Összességében, praktikus megoldás mindazok számára, akik a kényelmet részesítik előnyben. És a társasházban élőknek sem kell a sütögetés örömeiről lemondani. Tekintsd meg elektromos grill választékunkat!

Szilágyi Zoltán,
Grilldepot séf

Tartalomhoz tartozó címkék: Grill bemutató