Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dirty Pig BBQ szósz

Dirty Pig BBQ szósz

Ha unod a szokásos barbecue szószokat és valami különlegesre vágysz, ismerd meg az új Dirty Pig BBQ szószt! Egyediségét a zamatos tonkabab édeskés ízvilága adja

A tonkabab egy rendkívül sokoldalú növény. Sokáig a parfüm és kozmetika ipar kedvelt alapanya volt. Az USA-ban jelenleg is tiltólistán van élelmiszeripari felhasználása. Pedig kellemes édeskés illata és zamata miatt egyre népszerűbb hozzávaló a gasztronómiában.

Íze attól is változik, hogy éppen milyen étellel társítjuk. Teljesen másképp viselkedik húsokkal és megint csak más íze van csokoládéval keverve. A Dirty Pig BBQ szósz a sós ételekhez lett megálmodva.

A szósz alapját, San Marzano paradicsom képzi, ami az egyik legjobb típus szószokhoz. Így akár tésztaételekhez is használhatjuk. A hígabb állagnak köszönhetően húsok kenegetésére is alkalmas. Ezáltal csak annyit hordunk fel a felületre amennyi valóban szükséges.

Állagából adódóan tökéletes mártogatós is lehet belőle. Ha valami különleges dologgal szeretnénk feldobni ételünket akkor a Dirty Pig BBQ szósz egész biztosan alkalmas erre a feladatra. Illata és zamata az egyszerűbb fogásokból is képes a legtöbbet kihozni.

Használhatjuk szárnyasokhoz, sertéshez vagy akár marhához is.

Íze édeskés, enyhén füstös. A tonkabab miatt, vanília és fahéj ízjegyek köszönnek vissza. Az édességről a nádcukor gondoskodik. Nemcsak haladóknak, kezdőknek is kifejezetten ajánlott sokoldalúsága miatt.

Igazi ritkaság, ráadásul 100% magyar termék.

Szilágyi Zoltán,
Grilldepot séf

Tartalomhoz tartozó címkék: Grillfűszerek_ rubok_ szószok