Alsócombra lesz szükségünk és kezdetben egy kicsi kézügyességre.
Az elkeskenyedő bőrt a csont végénél késsel körbevágjuk, majd egy határozott mozdulattal lehúzzuk a bőrt körülbelül a csont feléig. Ekkor kapjuk meg a "nyalóka" formát. 2-3 db comb után már biztosan ráérzünk a technikára.
Ezután befűszerezzük a combokat és alufóliával körbetekerjük a csontot. A recepthez, SunCity - szárnyas Grill fűszersót használtam.
A smokert 120 celsiusra előmelegítettem és betettem a combokat. A sütés elején cseresznye fa füstöt kapott az igazán ínycsiklandó végeredményért.
2.5 óra elteltével, egy tálkában összeforraltam mézet és almalevet. Ebben néha megmártottam a húsokat és visszatettem a rácsokra. Ettől lesz ellenállhatatlanul édes.
Mindenkinek ajánlom ahol van kisgyerek. De vendégváró falatoknak is tökéletes.
Jó étvágyat hozzá!
Szilágyi Zoltán
Grilldepot séf