Leírás
Húsfecskendő: Ezzel fecskendezd be a marinád pácot a grillezésre vagy BBQ sütésre váró húsba!
A pác inkjektálóval a nagyobb, több kg-os egyben sült húsok is szaftosak lesznek a sütés végére. Egész malac sütésénél is hasznos. A BBQ sütésnél bár a megfelelő technikát alkalmazva szaftos lesz a hús - pl. egy marhaszegy- de egy fokkal magasabb ízélményt érhetünk el ha marinádot fecskendezünk a húsba. Az USA-ban a babercue versenyeken például előszeretettel használnák ezt a technikát, hogy még inkább lenyűgözzék a bírákat a csak egy-egy falatra jutó, minél különlegesebb íz elérése érdekében.
A húsfecskendővel egyenletes távolságokban meghatározva fecskendezd be a páclevet. Tehát nem csak 1-2 helyen, hanem több szúrással kb 5-10cm távolságokkal több ponton.
Méret: 150x25mm (tű hossza: 60mm)
A tű lecsavarható, külön elmosható.
A húsfecskendő használata kisebb húsokkal:
Nagyobb méretű egész sertés lapocka marináddal injektálása