1. Grilldepot Hamburger prés
Sokan gondolják, hogy a hamburger készítés egy könnyű opció lehet egy összejövetelnél. Azonban sokszor az egyik legkörülményesebb fogás főleg, ha sok fővel kell számolnunk.
A hamburger prés segítségével sok időt spórolhatunk és a végeredmény is esztétikusabb lesz. A húspogácsák egyforma méretűek lesznek ezáltal egyenletesebben is sülnek meg. A darált húst csak ki kell porciózni és a prés segítségével azonnal kész a húspogácsa. Nélküle akár hosszú percekbe is kerülhet egy-egy húspogácsa megformázása. A húspogácsákat fagyaszthatjuk is, így legközelebb csak ki kell olvasztani és már mehet is a rácsra.
2. Grilldepot Oldalastartó állvány
Ha egy nagyobb társaságnak szeretnénk BBQ oldalast készíteni, de nincs elegendő kapacitásunk, akkor egy oldalas tartó állvánnyal gond nélkül képesek lehetünk nagyobb mennyiségű húst elkészíteni. Az oldalas egyik előnye, hogy csont melletti hús, ami miatt sokkal ízletesebb. Hátránya is a csontban rejlik ugyanis sok helyet foglal. Ennek az látványnak a segítségével megduplázhatjuk a kapacitásunkat és egy nagyobb összejövetelt is képesek leszünk jóllakatni.
3. Chicken Sitter
Grillcsirke gond nélkül, egyszerűen. A tökéletes grillcsirke titka, hogy minden oldala egyenletesen sül. Ezért a rácsra vagy tálcára fektetve nem garantált az egyenletes készültség. Továbbá az egész grill csirke belsejét, kevésbé éri a hő.
A csirketartó állványnak köszönhetően, nincs semmi dolgunk, csak behelyezni a grillbe és hagyni, hogy készre süljön. A kerámia test a csirke belsejébe is eljuttatja a hőt, ezáltal még egyenletesebben készül. Az állványba lehetőségünk van páclevet, vagy sört önteni, így sütés közben párolódik is. Garantált a szaftos végeredmény.
4. Összecsukható pizzalapát
Ha pizzával szeretnénk kedveskedni vendégeinknek, az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb megoldás a pizzalapát használata. Összecsukható, így a hétköznapokban kis helyen tárolható. Azonban, ha pizzasütést tervezünk azonnal munkára fogható. A közel 400 fokos sütőbe egyszerűen behelyezhetjük és készre sütés után kivehetjük a pizzát anélkül, hogy megégetnénk magunkat.
5. Halsütő grillrács
Sokaknak ismerős lehet amikor a puha húsú hal szétesik. Bosszantó és nem esztétikus úgy felszolgálni. A halsütő rács éppen emiatt nagyon praktikus kellék. A kizsigerelt, megtisztított halat csak be kell fűszerezni a rácsba bezárni és már süthetjük, illetve sütés közben gond nélkül forgathatjuk is. Segítségével magabiztosan készíthetjük kedvenc halfogásainkat, melyek a vendégek elé téve is étvágygerjesztőek maradnak.