Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 kiegészítő, ami nem hiányozhat a grill mellől!

5 kiegészítő, ami nem hiányozhat a grill mellől!

Léteznek nagyon praktikus és hasznos kiegészítők grillezéshez. Ezek nem csak a kényelmet, de a biztonságot is szolgálják sokszor. Mutatjuk őket.

1. Grilldepot hőálló szilikon kesztyű

Bizonyára sokszor szembesülünk azzal, hogy a grillben lévő forróság miatt akadályokba ütközünk. Ha le kell venni a forró grillrácsot vagy esetleg öntöttvas edényt,  jó eséllyel kisebb-nagyobb égési sérülés lesz a velejárója.

Ezzel a hőálló kesztyűvel egészen biztos, nem fordulhat elő ilyen. Használata kényelmes és biztonságos. Akár a kihullott parazsat is megfoghatjuk vele, így megelőzve egy tűzeset kialakulását.

 

 

 

2. Elektromos grillgyújtó

Ez a hálózatról működő grillgyújtó, pillanatok alatt parazsat varázsol bármilyen faszénből. A faszén begyújtásával járó, sokszor hosszas küzdelem a múlté.

Nemcsak gyors és kényelmes megoldás, de a kemikáliáktól sem kell tartanunk. Hiszen sok grillgyújtó hozzáadott kemikáliákat tartalmazhat. Nincs macera és füstfelhő, hanem egyből tiszta parázs.

 

 

 

3. Medvekarom

A tépett hús befejezése az egyik legjobb pillanat. Nagy élvezet látni ahogy a hosszú órákon keresztül sütött hús végre könnyedén szétesik. Ezt a szépséget kicsit árnyalja, hogy ilyenkor forró a hús és kézzel csak nagy fájdalmak árán tudjuk széttépni.

A medvekarom használatával ez a probléma is megszűnik. Fantázia neve a masszív, robusztus medve karmára utal, aminek segítségével pillanatok alatt széttépi áldozatát. Nos ezzel az eszközzel ugyan ezt megtehetjük a pulled porkal.

 

 

 

4. Hamburger prés

Ha nem a bolti, előre formázott húspogácsákat szeretnénk egy vacsorán vagy grillpartin elkészíteni, akkor mindenképp szükségünk lesz egy ilyenre. Tökéletes méretben, tömörségben és vastagságban készíthetjük el saját hamburger húspogácsánkat. Nemcsak nyáron, de minden évszakban hasznunkra lesz, amikor hamburgert szeretnénk készíteni.

 

 

 

 

5. PURE grillkefe prémium minőség

A sütés legrosszabb része bizonyára a grillrács eltakarítása. Van azonban egy villámgyors megoldás. Ezzel a kefével pillanatok alatt tisztára varázsolhatjuk a még meleg rácsot. Sűrű, erős keféje sikerrel veszi fel a harcot a szennyeződésekkel. Ennek köszönhetően pont annyit kell foglalkozni a rács tisztítással, mint amennyit egyébként is szeretnénk. Szinte semmit.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tesztek_ tippek_ tanácsok