Reggel elfoglaltuk a verseny helyszínt, majd megkaptuk a versenyhez szükséges húsokat.
A megmérettetésen készült egy egész malac is, amely Gonzalo fűszersóval került ízesítésre.
A délelőtti órákban nem volt megnyitva a közönség előtt a helyszín, így a versenyzők nyugodtan elő tudtak készülni. A Weber Smokey Mountain smokerek, pillanatok alatt elérték az üzemi hőmérsékletet és tartották is stabilan egészen a verseny végéig.
A verseny oldalas előkészítése után a kóstoló falatoknak kezdtünk neki. Készítettünk tépett malacot, melyhez a Gonzalo Dry rub került felhasználásra, továbbá grillkobászok, göngyölt papszelet és oldalasok is kerültek a rácsra.
Lassan szivárogni kezdtek a látogatók is a versenyre, mi pedig mindenkit meginvitáltunk egy kóstolóra.
A kora délutáni órákban kaptunk lehetőséget a színpadnál bemutatni a Grilldepot céget és a Gonzalo fűszereket. Ezután elindult a tömeg felénk. Mindenki elismerően kóstolta nálunk azt ami éppen elkészült. Sokszor sorok kígyóztak előttünk, de mi álltuk a sarat.
Ekkor már kevesebb időnk maradt a versenyhez készített húsok befejezéséhez. A mártott oldalas elkészült a beadási időpontra, a verseny hamburgerrel sajnos nem lettünk teljesen kész. Ettől függetlenül elégedettek voltunk, hiszen a látogatók elismerését sikerült megszerezni.
Köszönjük, hogy ennyien kilátogattatok és érdeklődtetek!
A GrillDepot verseny csapata:
Szilágyi Zoltán (CSK)
Nagy Bence
Nagy István