Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Grilldepot Pink butcher hentespapír 61cm x 50m LÉGI EXPRESSZ IMPORT

Grilldepot
11.811 Ft
Menny.:db

Rózsaszínű, eredeti hentespapír BBQ húscsomagoláshoz! A legtökéletesebb húscsomagoló papír szmókerekhez és grillekhez.

Méret: 61cm x 50m (1db tekercs mérete. Kisebb kiszerelésben nem rendelhető.)
Cikkszám: 0340-7
Várható szállítás: 2023. október 02.
Nem értékelt
11.811 Ft
Menny.:db

Leírás

Pink butcher húscsomagoló papír: 100% természetes, bevonat mentes eredeti hentespapír. Ha BBQ-t sütsz, értékelni fogod! 

Az USA államaiban, a BBQ világában jól ismert alapanyag a pink butcher hentespapír. Az elsődleges felhasználása a lassú barbecue sütésnél a a folyamat végén szükséges csomagolás fázis. A húscsomagolás némely húsoknál szinte elengedhetetlen, de maga a csomagolóanyag fajta már más kérdés. A két legismertebb megoldás ez a termék, a pink butcher húscsomagoló, a másik pedig az alufólia. Marhaszegyet szinte mindig húscsomagoló papírba csomagolnak a tapasztaltabbak, de oldalast már sokan alufóliába.

Alufóliás húscsomagolás: A fólia hermetikusan zár, tehát több szaft, zsíradék marad a húsban a csomagolást követően. Továbbá könnyebb a grill tisztán tartása. De nem elhanyagolható tény, hogy egészségre ártalmas lehet a magas hőfokon történő hőkezelés és rendszeres használat. (tudományos vizsgálat és lesújtó eredmény a témában itt)

Húscsomagolás Pink Butcher hentespapírral: Ez a papír típus nem szimpla zsírpapír. Kizárólag 100% természetes összetevőt tartalmaz FDA tanúsítvánnyal, fehérítő vagy más adalékanyag nélkül. Továbbá waxot vagy más bevonatot sem tartalmaz, mely a sütés alatt leoldódhatna, a húsra olvadhatna. A másik előnye, hogy míg benntartja a húsban a nedvességet, addig mégis enged némi párolgást, így nem puhul fel túlzottan a bark, a fűszerkéreg. A nedvszívó hatásának köszönhetően pedig felszív némi felesleges kifolyó nedvességet, zsírt.

Az USA-ban mindenki pink butcher papírral BBQ-zik, legyél te is profi!

Méret: 61cm x 50m.  1db = 1 tekercs. Tekercset nem bontunk meg, csak tekercsben rendelhető! 

A csomagolás művelet:  Maga a csomagolás nem bonyolult művelet. A legismertebb BBQ alapanyag a marhaszegy vagy az oldalas csomagolás is hasonló lépésekkel történik. A cél, hogy ne maradjon rés, melyen át a húsból távozhat a nedvesség. A következő ábrával adunk segítséget neked:

  BBQ húscsomagolás lépések

Tudtad? A rózsaszín hentes papír valójában inkább közelít a barackszínhez, de még is "pink" a legismertebb neve. A szín nem színezék, hanem természetes alapszín, mivel a normál fehér, szürke, barna zsírpapíroktól eltérően ez nem tartalmaz semmilyen vegyszert, pl. fehérítőt, mely a papírgyártásnál szinte alapvető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!